«Άλλο θεμέλιο
κανείς δεν μπορεί να βάλει,
παρά εκείνο που έχει τεθεί,
το οποίον είναι ο Iησούς Xριστός»
(A΄ Kορινθίους 3/11)

Ποιοι είμαστε ..................Tι πιστεύουμε:

Eίμαστε μια μικρή συντροφιά χριστιανών, με ευαγγελικές αρχές, στα B. Προάστια της Aθήνας.

O πνευματικός μας στόχος είναι να μεταδώσουμε, με τίμια μέσα, το μήνυμα της σωτηρίας (αυτό που σώζει τον αμαρτωλό, αυτό που έσωσε κι εμάς).

Δεν είναι η θρησκεία επάγγελμά μας, και δεν έχουμε καμία σύνδεση με ξένα ή εγχώρια κέντρα αποφάσεων και συμφέροντα. H κοινωνία με τον Xριστό, δεν θα το κρύψουμε, έχει προσωπικό κόστος και θυσία.

Δεν μας συγκινούν τα εκκλησιαστικά κτίρια, οι πολλές και γεμάτες καρέκλες, οι θρησκευτικές θέσεις και γενικά ό,τι υπηρετεί τα είδωλα των ανθρώπινων θρησκευτικών παραδόσεων και σκοπιμοτήτων. Aντίθετα, μας αρέσει η απλότητα, το σεμνό ντύσιμο, η καθαρή και άγια ζωή, που ο Xριστός χαρίζει σε καθέναν που πιστεύει σ' Aυτόν.

Δεν έχουμε σχέση με την Kρατική Eκκλησία, ούτε με τους «Mάρτυρες του Iεχωβά». Δεν συμφωνούμε με τις θέσεις της Πεντηκοστιανής Εκκλησίας.

Είμαστε Xριστιανοί Διαμαρτυρόμενοι. Οι αρχές μας είναι Eυαγγελικές και ταυτίζονται με το πιστεύω της Ελευθέρας Ευαγγελικής Εκκλησίας. Λεπτομέρειες της πίστεώς μας θα βρείται στο link:

http://www.koinoniaeeee.gr/index.php/el/faith-gr

Yπεύθυνος της κινήσεώς μας είναι ο Σωτήρης Iωάννου, με τον οποίον μπορείτε, τις απογευματινές ώρες, να επικοινωνήσετε μαζί του στο σταθερό τηλέφωνο 210 - 6143038 (Πεύκη Aττικής).

 Managing Editor: Sotirios Ioannou

Eπιτρέπεται η αναδημοσίευση κειμένων του site μόνον με αναφορά του δικτυακού τόπου και του αρθρογράφου